Gå til hovedindhold

Rideskolen

Kort og godt om Albertslund Rideskole

 • Læs op

Indhold

  Vi får flere gange dagligt telefonopkald eller mails med spørgsmål som: Hvordan melder man sig på et rideskolehold, hvordan ved jeg, om jeg er kommet på et hold, har I læst min mail, hvorfor tager I ikke telefonen osv.

  Tilmelding til rideskolehold foregår på her på hjemmesiden, hvor du kan finde en tilmeldingsblanket og udfylde den. Vi svarer så snart vi har tid. Der sendes ikke en bekræftelse på modtagelse af tilmelding. Her på hjemmesiden kan du finde alt relevant info omkring rideskolen bl.a. priser, holdoversigt, ferie og lukkedage osv. Hvis der skulle være venteliste til netop det hold du ønsker plads på, vil du bliver sat på venteliste og blive kontaktet så snart der er en ledig plads. Skulle du have øvrige spørgsmål er du altid velkommen til at kontakte os. Vi gør opmærksom på, at når man har fået en plads, hæfter man for den, og der er en måneds opsigelse. 

  Når man har fået en plads, møder man op 15 minutter før timens start og får tildelt en hest af sin ridelærer ved pulten ved indgangen til ridehallen. Man kan låne en ridehjelm, de ligger i ridehallen. Efterfølgende skal hesten børstes og sadles op. Som regel er der piger, der kan hjælpe til, hvis man er helt ny eller usikker. Ellers kan man spørge underviseren til råds, og så er man klar til at ride. En lektion varer ca. 50 minutter. I begyndelsen af timen skridter man for at varme hesten op, og i slutningen af timen skridter man af, så hestens puls kommer ned, så den er klar til at komme i stald – eller måske til at gå en time mere. Vores skoleheste må maksimum gå 2 timer dagligt, så det kan godt være lidt af et puslespil at få løst.

  Efter endt time står man af og sørger for, at stigbøjlerne bliver sat op, så hesten ikke kan hænge fast nogen steder ved indtrækning til stald. Efterfølgende sadler man af og hænger udstyret op. Biddet skal skylles ved vasken på gangen bag stalden, og hovedtøjet skal hænges på plads.

  Hvis man mister lysten eller modet til at ride, så vær opmærksom på, at der er en måneds opsigelse. Opsigelsen skal sendes til: albertslund.ridecenter@albertslund.dk