Gå til hovedindhold

Rideskolen

Kort og godt om Albertslund Rideskole

Indhold

  Vi får flere gange dagligt telefonopkald eller mails med spørgsmål som: Hvordan melder man sig på et rideskolehold, hvordan ved jeg, om jeg er kommet på et hold, har I læst min mail, hvorfor tager I ikke telefonen osv.

  Man kan vælge at ringe til ridecenteret, men tilmelding på rideskolehold foregår på Albertslund Ridecenters hjemmeside, www.ridecenter.albertslund.dk Her står al information vedrørende priser, der er en holdoversigt så man kan se hvilke dage der er mulighed for at gå til ridning på de forskellige niveauer, og her er en tilmeldingsblanket, som man udfylder og sender eller mailer til ridecenteret. Når vi modtager tilmeldingsblanketten, sætter vi dig på en venteliste. Vi gennemgår jævnligt listen, og dem som får plads på et hold bliver kontaktet. Vi besvarer gerne eventuelle spørgsmål. Vi gør opmærksom på, at når man har fået en plads, hæfter man for den, og der er en måneds opsigelse. 

  Når man har fået en plads, møder man op 15 minutter før timens start og får tildelt en hest af sin ridelærer ved pulten ved indgangen til ridehallen. Man kan låne en ridehjelm, de ligger i ridehallen. Efterfølgende skal hesten børstes og sadles op. Som regel er der piger, der kan hjælpe til, hvis man er helt ny eller usikker. Ellers kan man spørge underviseren til råds, og så er man klar til at ride. En lektion varer ca. 50 minutter. I begyndelsen af timen skridter man for at varme hesten op, og i slutningen af timen skridter man af, så hestens puls kommer ned, så den er klar til at komme i stald – eller måske til at gå en time mere. Vores skoleheste må maksimum gå 2 timer dagligt, så det kan godt være lidt af et puslespil at få løst.

  Efter endt time står man af og sørger for, at stigbøjlerne bliver sat op, så hesten ikke kan hænge fast nogen steder ved indtrækning til stald. Efterfølgende sadler man af og hænger udstyret op. Biddet skal skylles ved vasken på gangen bag stalden, og hovedtøjet skal hænges på plads.

  Hvis man mister lysten eller modet til at ride, så vær opmærksom på, at der er en måneds opsigelse. Opsigelsen skal sendes til: albertslund.ridecenter@albertslund.dk

  Man kan godt komme i telefonisk forbindelse med os, men husk, at man ikke kan melde sig til et hold pr. telefon. Træffe- og telefontider på kontoret kan ses på ridecenterets hjemmeside.