Gå til hovedindhold

Priser og tilmelding

Overblik over priser, samt betingelser for indmelding og udmelding.

Indhold

   

    Priser fra 1. December 2022

  Hold Alder Pr. måned
  Småbørnsridning    
  Albertslund børn 3-6 år 275 kr. (Kun ulige uger)
  Udenbys børn 3-6 år 275 kr. (Kun ulige uger)
       
  Ridehold dressur    
  Albertslund børn 6-18 år  545 kr.
  Udensbys børn 6-18 år  630 kr.
  Delebørnsirdning, hver anden uge  6-18 år  325 kr.
  Voksne fra alle kommuner over 18 år  710 kr. 
  Prøvetime  Alle   210 kr. 
       
  Springhold    
  Spring, Albertslund børn 6-18 år  545 kr.
  Spring, Udenbys børn 6-18 år  630 kr. 
  Spring, Voksne 18+  710 kr.
       
  Handicaphold    
  Handicaphold    990 kr.
  Handicapridning alene    1.585 kr.

   

  Priser for part:

  Albertslund Børn og unge 

  1 hold + 1 partdag: 1090 kr. 

  2 hold + 1 partdag: 1520 kr. 

   

  Udenbys børn og unge:

  1 hold + 1 partdag: 1195 kr. 

  2 hold + 1 partdag: 1680 kr. 

   

  Voksne

  1 hold + 1 partdag: 1260 kr. 

  2 hold + 1 partdag: 1785 kr. 

   

   

   

  Tilmelding til rideskolehold

  Man kan vælge at ringe til ridecenteret, men tilmelding på rideskolehold foregår på hjemmesiden. Her står al information vedrørende priser, der er en holdoversigt så man kan se hvilke dage der er mulighed for at gå til ridning på de forskellige niveauer, og her er en tilmeldingsblanket, som man udfylder og sender eller mailer til ridecenteret. Når vi modtager tilmeldingsblanketten, sætter vi dig på en venteliste. Vi gennemgår jævnligt listen, og dem som får plads på et hold bliver kontaktet. Vi besvarer gerne eventuelle spørgsmål. Vi gør opmærksom på, at når man har fået en plads, hæfter man for den, og der er en måneds opsigelse. Det er muligt, at få en prøvetime for at finde ud om det har interesse. Dette skal aftales på forhånd via telefon eller mail og koster 150,-. 

  Tilmeldingsblanket

  Plads på rideskolehold

  Når man har fået en plads, møder man op 15 minutter før timens start og får tildelt en hest af sin ridelærer ved pulten ved indgangen til ridehallen. Man kan låne en ridehjelm, de ligger i ridehallen. Efterfølgende skal hesten børstes og sadles op. Som regel er der piger, der kan hjælpe til, hvis man er helt ny eller usikker. Ellers kan man spørge underviseren til råds, og så er man klar til at ride. En lektion varer ca. 50 minutter. I begyndelsen af timen skridter man for at varme hesten op, og i slutningen af timen skridter man af, så hestens puls kommer ned, så den er klar til at komme i stald – eller måske til at gå en time mere. Vores skoleheste må maksimum gå 2 timer dagligt, så det kan godt være lidt af et puslespil at få løst.

  Efter endt time står man af og sørger for, at stigbøjlerne bliver sat op, så hesten ikke kan hænge fast nogen steder ved indtrækning til stald. Efterfølgende sadler man af og hænger udstyret op. Biddet skal skylles ved vasken på gangen bag stalden, og hovedtøjet skal hænges på plads.

  Udmelding

  Hvis man mister lysten eller modet til at ride, så vær opmærksom på, at der er en måneds opsigelse. Opsigelsen skal sendes til: albertslund.ridecenter@albertslund.dk. Udmeldelsen skal ske ved udgangen af måneden.