Gå til hovedindhold

Opstaldning på Albertslund Ridecenter

Albertslund Ridecenter ligger perfekt for rytteren som ikke vil gå på kompromis med faciliteterne. Det er nemt at komme til stedet med offentlig transport, og der er en motorvejsafkørsel meget tæt på – så for dem som har bil er det også nemt.

 • Læs op

Indhold

  Albertslund Ridecenter tilbyder opstaldning for alle.

  Vi rummer en brede gruppe af alt fra spring- og dressurryttere til distance og hyggeryttere. Der er plads til 75 heste, som er fordelt på 8 små staldafsnit, hvilket sikre en god ro i staldene. Der er rideskole på stedet, som optager den ene ridehal fra 16-20 alle hverdage undtagen fredag. Der er tilknyttet en fast underviser i spring om onsdagen. Der kommer flere dressurundervisere på stedet, og man er også velkommen til at have sin egen underviser med. Der er adgang til Vestskovens ridestier direkte fra grunden, og der er mere end 45 km ridesti.

  Alle heste kommer på fold dagligt, og bliver lukket ud om morgenen efter morgenfodringen som finder sted kl. 7. Hestene går opdelt i vallakker og hopper. På folden er der fri adgang til frøgræs. Hestene lukkes ind kl. 14 hvor der fodres til frokost, og der ligger stråfoder klar i boksen når hesten kommer ind. Der aftenfodres kl. 19 eller 21 afhængigt af om det er hverdag eller weekend. Til aftenfodringen bliver der igen givet stråfoder. Vi fodrer med kvalitetsfoder her på Albertslund Ridecenter, og vi har forskellige typer, så der er noget til enhver hest, dog MAX 3 kg pr dag (Mer kan tilkøbes). Der er wrap og der følger MAX 10 kg med pr. døgn plus ad libitum frøgræs på folden. Man skal selv sørge for at tage sin hest ind fra fold på helligdage og i weekender - her er velfungerende turnusordning. Man sørger selv for at muge sin boks, og vi udleverer strøelse hver uge til boksen. 

  Der afholdes årligt både dressur, spring og distancestævner på stedet, og her er plads til alle.

  Pris pr. måned:

  Hest & Pony: 4.550 kr. (Vi følger hestelovens krav til boksene og derfor kan vi ikke tage heste ind der er større end 176 cm i stang)

  For yderligere information, kontakt os på 43 64 38 58 el. 40 86 31 85

  Med venlig hilsen personalet fra Albertslund Ridecenter