Skovture

Der er flere muligheder for rideskolerytterne for at ride i skoven

Skovture - Albertslund Kommune

I sommerperioden og vejret er godt, rider vi nogle gange i skoven i stedet for at ride på banen. For dem som gerne vil ride mere i skoven er der også mulighed for dette.

Der afholdes hver måned nogle skovture man kan melde sig til som rideskolerytter. Det bliver annonceret på facebook, her på hjemmesiden, og der bliver hængt sedler op på Ridecenteret. Skovturene er KUN for ryttere som modtager undervisning på rideskolen på Albertslund Ridecenter.

Det koster 100 kr. pr skotur, som typisk varer ca 1 time og 15 min. Man melder sig til på Ridecenteret, og når man har meldt sig til vælger man en hest. Man kan ikke efterfølgende bytte hest med de andre tilmeldte ryttere. Hvis den hest man har lejet bliver syg får man tilbudt en anden, eller man kan få sine penge tilbage. Udebliver man fra skovturen får man ikke refusion.

Skovturene foregår i roligt tempo, og er kun for letøvede og øvede ryttere. Man skal selv kunne sadle op og af, og man skal have ridefærdigheder så man kan styre hesten i skoven. Selvom hestene er vant til at gå i skoven skal man være opmærksom på hesten og omgivelserne, og man skal kunne træffe en beslutning hurtigt hvis der skulle ske noget uforudset.

Skovturene er for alle aldersgruper, og somme tider laves en tur udelukkende for voksne, for øvede eller andet. Dette gøres for at give ryttere på de enkelte niveauer den bedst mulige tur ud i naturen.